skip to Main Content
Foto: Jan Spoelstra

Foto: Strand Nederland

Beste Strandpaviljoen van Nederland 2022!

Sjoerd mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen en daar zijn wij behoorlijk trots op! Wij waarderen het enorm dat jullie ons deze prijs gunnen. Sjoerd blijft gewoon zichzelf en als jullie dat als bezoeker nou ook doen, dan moet alles goed komen! Verwacht dus niet meer van ons dan dat wij aan kunnen. Sjoerd bedankt in het speciaal Farhad en ons team. Daarnaast ook onze adviseurs, leveranciers en creatieve geesten, de kunstenaars en de schoonmaaksters oftewel iedereen die bij Sjoerd betrokken is. Deze prijs is van ons samen!

Team Sjoerd.

Juryrapport

Beste Paviljoen Wadden – Sjoerd, Ameland

Sjoerd is een andere vaste klant in de top van de lijsten bij deze verkiezingen. Op het strand van Ameland zet dit paviljoen een beleving neer van formaat. De Mystery Guest was duidelijk: :Ik ken veel paviljoens in binnen- en buitenland en kom net terug uit Cannes en Monaco. Dit bedrijf kan zich moeiteloos meten met het beste wat het buitenland te bieden heeft. Uitstraling, personeel, prijs en duurzaamheid kloppen hier allemaal. Ik had een topdag bij Sjoerd.”

Beste Paviljoen van Nederland – Sjoerd, Ameland

Bij het Beste Paviljoen van Nederland moet alles uitzonderlijk zijn. Zowel voor als achter de schermen moet de ondernemer in dit bedrijf voorop lopen, verantwoordelijkheid nemen, gevoel hebben voor ambacht, klasse, kwaliteit, gastvrijheid en duurzaamheid. Bij het winnende bedrijf van 2022 is de aandacht voor al die details en hoofdpunten al sinds jaar en dag meer dan dik in orde. Sjoerd is in meerdere opzichten een terechte winnaar. De gasten zijn laaiend enthousiast over het niveau en de verhouding tussen prijs en kwaliteit, de mystery guests kwamen zonder uitzondering vol lof terug en de ondernemer achter Sjoerd zet zich al jarenlang in voor schoonheid, duurzaamheid en samenwerking met andere bedrijven en de overheid op Ameland. Met zijn drive, durf en doorzettingsvermogen bouwt hij al jarenlang onvermoeibaar aan topkwaliteit voor mens, maatschappij en natuur. We zijn er trots op dit jaar paviljoen Sjoerd uit te kunnen roepen tot het Beste Paviljoen van Nederland.

Back To Top