Meest duurzame strandpaviljoen 2016

Afgelopen donderdag 7 juli heeft de prijsuitreiking van het beste paviljoen van Nederland plaatsgevonden. Met grote trots mag Sjoerd zeggen dat hij het meest duurzame strandpaviljoen van 2016 heeft.

Sjoerd is erg blij met deze eer en erkenning van zijn werk deze winter. Hoewel het vorige paviljoen De Buren van Nes al een gouden Greenkey had en veel aandacht aan duurzaamheid besteedde, doet Sjoerd er nog een schepje bovenop. Dit is onder andere terug te zien aan de waterloze urinoirs en zonnepanelen op het dak. Tijdens de bouw is door Sjoerd goed nagedacht over duurzaamheid en zijn er voor meerdere duurzame opties gekozen. In het publieksoordeel van Sjoerd stond onder andere “Het is en prachtig nieuw gebouwd paviljoen dat ook nog heel erg goed zijn best doet om duurzaam te zijn” en daar mogen we trots op zijn. Op www.strandverkiezing.nl lees je de volledige jurybeoordeling van Sjoerd.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met NBTC Holland Marketing, Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, De Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit en Horecavakblad Entree. De verkiezing is opgebouwd uit verschillende elementen. Het publiek kon een stem uitbrengen met daarbij een beoordeling en motivatie. Daarnaast werden alle paviljoens bezocht door een vakjury en mysteryguests. De paviljoens werden beoordeeld op gastvrijheid, schoonheid, duurzaamheid en aandacht voor de gast, de producten en de omgeving.

 

uitreiking beste paviljoen (4)